N2 ARHITECTURA este un birou de arhitectura, cu sediul in Cluj-Napoca, al carui obiect principal de activitate este proiectarea in constructii. Pe langa aceasta proiectarea in domeniul urbanismului, al amenajari peisagere si a design-ului de interior, ilustreaza preocuparile noastre.

Oferim clientilor nostri servicii complete de proiectare, de la schita de idee pana la implementarea pe santier a detaliilor de executie. O alta componenta importanta a sferei serviciilor prestate de biroul nostru este realizarea de prezentari profesionale pentru proiecte de arhitectura si design realizate pe suport CAD. Prezentarile au la baza proiecte contractate in intregime de firma noastra dar si proiecte provenite de la terti.

Zona principala de interes este cea a Clujului si Salajului, dar beneficiarii si lucrarile contractate acopera o arie mult mai larga, majoritatea judetelor din nord-vestul tarii.

Desi la ora actuala biroul este format doar din arhitecti, exista relatii de colaborare cu importante firme de proietare si executie din domeniul constructiilor. Astfel putem oferi clientilor nostri solutii pentru orice functiune.